Website Preloader

Contact

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie

Wolvenplein 27, 3512 CK Utrecht

Alleen op afspraak

Stuur ons een bericht

Ervaringen van anderen

Ik ben erg blij met alle inzichten die ik heb opgedaan naar aanleiding van het ...
Read More
Andrea (49)
Ik ben erg blij met alle inzichten die ik heb opgedaan naar aanleiding van het onderzoek. Het intrigeert me hoe jullie uit het onderzoek hebben kunnen halen, wat maakt dat ik op het werk soms vastloop. Hier kan ik verder mee!
Andrea (49)
Justine
Wij zochten al een tijdje naar de reden en mogelijke oplossingen voor slaap -en gedragsproblemen ...
Read More
Justine
Wij zochten al een tijdje naar de reden en mogelijke oplossingen voor slaap -en gedragsproblemen van onze zoon (8 jaar). Via via kwamen wij in contact met Breinwerkers. Maartje en Mareille snapten direct waar wij tegen aanliepen en ze hebben onze zoon (en ons) stapsgewijs meegenomen met het afnemen van een psychologisch onderzoek. De uitslag geeft ons een mooie bruikbare blauwdruk van hoe onze zoon in elkaar zit, waardoor wij ook meer begrip kunnen opbrengen voor de dingen waar hij tegen aanloopt. We hebben nu de handvatten om onze zoon weer verder te helpen. We zijn heel blij met de kennis die wij nu hebben. Eigenlijk een musthave voor elke elke opvoeder!
Justine
Justine
Bart
Wij hebben Breinwerkers gevraagd om mee te denken met het schoolverloop van onze dochter van 7 ...
Read More
Bart
Wij hebben Breinwerkers gevraagd om mee te denken met het schoolverloop van onze dochter van 7 jaar. We kwamen er niet uit met school of versnellen verstandig was. Door haar profiel in kaart te brengen, kregen wij en school zicht op hoe wij haar het beste kunnen begeleiden. Met de adviezen van Breinwerkers kunnen wij onze dochter beter ondersteunen en weet school haar genoeg uit te dagen waardoor zij weer met plezier naar school gaat.
Bart
Bart
Lisa
Voor onze zoon van 11 jaar wilden we snel een niveau bepaling. We hadden de indruk ...
Read More
Lisa
Voor onze zoon van 11 jaar wilden we snel een niveau bepaling. We hadden de indruk dat hij wel heel slim is maar dat het er niet uitkwam. Met het oog op de middelbare school, hebben wij Breinwerkers gevraagd om mee te denken. Want wij kwamen er niet uit. We waren blij met de snelle en bondige conclusie. We herkennen het beeld en dat geeft veel rust, opluchting zelfs.
Lisa
Lisa

Praktijkvoering

KVK-nummer Breinwerkers h.o.d.n.v. Breinwijzers (80598390)

AGB-code praktijk: (94065886)
AGB-code Maartje (94007845)
AGB-code Mareille: (94007845)

BIG-nummers:

Maartje
Gezondheidzorgpsycholoog BIG (49912454725)

Mareille
Klinisch psycholoog BIG (79913853625)
Psychotherapeut BIG (99913853616)